Over Lyn Kuyper

Lezen over gezondheid en hoe ik deze voor mij persoonlijk kan beïnvloeden is wat ik zeer interessant vind. Zodat ik gezond(er) ouder word. Die ervaringen deel ik hier graag.

Naast mijn werk als content director/hoofdredacteur coach ik mensen om van hun stress af te komen door naar oude gedragspatronen te kijken en deze op een effectieve manier te doorbreken.

Dat doe ik met een Body and mind reset om om aan fysieke en/of psychologische klachten te werken, zonder cognitieve psycho-analyse. Dus zonder uren erover te praten. De oorzaak is namelijk in het lichaam opgeslagen. De BMR-studie gestoeld op NLP, neurowetenschappen, EMDR, EFT, kinesiologie, epigenetica en regressietherapie.

Pijlers die bijdragen aan een goede gezondheid

Deze site gaat over meerdere pijlers die bijdragen aan een goede gezondheid. Naast ontspanning, voeding en beweging is een positieve mindset belangrijk.

Voeding

Beweging

Mindset